0342 - 44 28 28

Prijzen exl.
verzendkosten

Genoeg van donker en kou?

Kuras, Light Panel en Kingspan

Is het in uw agrarische of bedrijfsruimte én donker én koud? Profiteer dan nu van de exclusieve samenwerking van Kuras met A-merk leveranciers Light Panel en Kingspan. Al hun voordelen in één oplossing!

Meer daglicht en betere isolatiewaarde hand-in-hand

Kuras levert de vooruitstrevende lichtpanelen van de firma Light Panel, evenals de befaamde A-merk Kingspan panelen. In de praktijk op de bouw vormen deze lichtpanelen van Light Panel en Kingspan panelen een sterk en zeer gewild duo. Immers, meer daglicht en een betere isolatiewaarde gaan met deze twee merken hand-in-hand.

Perfect passend en moeiteloos in te bouwen

Bijzonder nieuws is dat voortaan, dankzij een uniek samenwerkingscontract, Kuras de exclusieve leverancier in Nederland is van de combi lichtpanelen van Light Panel en Kingspan panelen. Sterker nog: de lichtpanelen passen perfect en zijn moeiteloos in de Kingspan panelen in te bouwen.

De voordelen:

Kuras, altijd direct het juiste product

Kuras BV is al vele jaren dé specialist voor industriële en agrarische bouw en dakbedekking. Kuras voert precies het assortiment waarmee u zich als professionele verwerker snel, solide en betaalbaar onderscheidt. Van dakbedekking, golfplaten en pur en pir isolatie tot dakpanelen, epdm dakbedekking, stalen profielbeplating, damwandplaten, wandplaten, dakplaten en dakdekkersmaterialen. Maar ook polycarbonaat dakplaten, sandwichpanelen, steenwol isolatieplaten, Rockwool, glaswol en nog veel meer. Inclusief alle bevestigingsmaterialen en andere toebehoren. Kuras levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Rechtstreeks uit ons magazijn, of direct bezorgd vanaf de fabrikant. Kortom; Kuras biedt altijd direct het juiste product voor industriële en agrarische bouw en dakbedekking.

Ook genoeg van donker en kou? Bel en bestel!

Kuras biedt u deze exclusieve combinatie in één aanschaf. Wel zo handig! Bel en bestel via 0342 – 442828 of laat uw nummer achter via het formulier, dan bellen wij u snel terug!

Interesse?

Bel 0342 - 44 28 28 of vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Waarom kiest u Kuras?

Reeds jarenlang tevreden klanten

Toonaangevende kwaliteitsmerken

Groot assortiment

Snelle levering

Gratis deskundig advies

Levering vanuit ons eigen magazijn